لیزر موهای زائد

لیزر موهای زائد

لیزر موهای زائد برخلاف دیگر روش‌های موجود برای از بین بردن موهای زائد کل بدن یک روش ایمن و دائمی به شمار می‌رود. این روش را می‌توان به عنوان یک روش درمانی در نظر داشت که می‌تواند به راحتی موهای زائد شما را به مدت طولانی از بین ببرد و حجم موهای زائد شما را در جلسات لیزر درمانی کاهش دهد. این امر باعث می‌شود که در دراز مدت موهای زائد نازک شوند و در نهایت به صورت کلی از بین روند. لیزر موهای زائد با هدف قرار دادن فولیکول‌های مو باعث از بین رفتن رشد مجدد آن‌ها می‌شود.

لیزر موهای زائد چیست؟

لیزر موهای زائد با استفاده از دستگاه‌های پیشرفته و به روز دنیا با اثر گذاری بر روی رنگ دانه‌ها و سپس فولیکول‌های مو آن‌ها را به صورت کامل تخریب کرده و می‌تواند برای همیشه آن‌ها را از بین ببرد. دستگاه‌های لیزر در ابتدا رنگ‌ دانه‌های مو را هدف خود قرار می‌دهند و انرژی نوری که دارند را به گرما تبدیل کرده و این گرما می‌تواند بر روی سلول‌ها و فولیکول‌های موهای زائد اثر گذاشته و رشد آن‌ها را با اختلال رو به رو کند. در نهایت این گرما باعث از بین رفتن موهای زائد می‌شود. به این نکته توجه داشته باشید دستگاه‌های موجود برای لیزر موهای زائد تنها بر روی فولیکول‌های مو اثر گذاشته و به هیچ عنوان باعث تخریب بافت‌ها و سلول‌های اطراف آن نخواهند شد.

امروزه با توجه به پیشرفت‌های چشمگیری که در حوزه پزشکی به وجود آمده است دستگاه‌های جدید لیزر درمانی بر روی تمامی پوست‌ها و انواع رنگ‌های موهای زائد اثر می‌گذارند. متقاضی می‌تواند در طی جلسات خود به صورت دائمی از شر موهای زائد خود خلاص شود.

لیزر موهای زائد چگونه انجام می‌شود؟

لیزر موهای زائد را می‌توان به عنوان بهترین و ایمن‌ترین روش زیبایی شناخت. نحوه انجام لیزر درمانی به این صورت می‌باشد که دستگاه‌های لیزر با استفاده از پرتویی که لیزر ساطع می‌کند رنگ دانه‌های مو و یا همان ملانین‌ها را جذب می‌کنند. این انرژی نوری به انرژی گرما تبدیل شده و به صورت غیر مستقیم بر روی فولیکول‌های مو اثر می‌گذارد. از اثرگذاری از باعث می‌شود که موهای زائد مجدد رشد نداشته باشند. لیزر موهای زائد در طی جلسات متنوع و با توجه به پوست و نوع موهای زائد متقاضی تعیین خواهند شد. بهتر است به صورت منظم به سراغ این درمان بروید تا بتوانی نتیجه ایده آل خود را کسب کنید.

عملکرد لیزر موهای زائد چگونه است؟

عملکرد لیزر موهای زائد به این صورت خواهد بود که لیزر بر روی ملانین‌های موهای زائد اثر گذاشته و آن‌ها را تخریب می‌کند. به این نکته توجه داشته باشید پرتوی ساطع شده از لیزر تنها بر روی ریشه مو تمرکز خواهد کرد که نهایتاً باعث نابودی کامل ریشه موهای زائد می‌شود. افرادی که پوست‌های روشن در کنار موهای زائد تیره دارند به عنوان بهترین کاندیدا برای لیزر درمانی شناخته شده‌اند.

به این نکته توجه داشته باشید در صورتی که شما قصد دارید عملکرد لیزر را مشاهده کنید نیاز به جلسات متعدد خواهید داشت؛ تعداد جلسات مورد نیاز برای هر فرد متفاوت می‌باشد. اما به صورت کلی می‌توان گفت 8 الی 10 جلسه نیاز خواهید داشت؛ در صورتی که این جلسات را با توجه به برنامه ریزی ارائه شده مراجعه کنید بدون شک می‌توانید عملکرد این روش دائمی را مشاهده کنید. تعداد جلسات مورد نیاز هر فرد با توجه به نوع پوست، وضعیت هورمونی متقاضی، رنگ و ضخامت مو و…. توسط متخصص تعیین می‌شود.

 لیزر موهای زائد را می‌توان به عنوان یک روش سریع، آسان و مؤثر در اصلاح و از بین بردن دائمی موهای زائد در نظر داشت. با استفاده از این روش شما می‌توانید موهای زائد، صورت، زیر بغل، پشت، پاها، سینه و مناطق حساس را حذف کنید و اعتماد به نفس خود را برای همیشه افزایش دهید.

مزایای لیزر موهای زائد

لیزر موهای زائد مزیت‌های بی شماری دارد، یکی از اصلی‌ترین و مهم‌ترین مزیت‌های این روش می‌توان به از بین بردن دائمی موهای زائد اشاره کرد. از دیگر مزیت‌های استفاده از این روش درمانی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. این روش نسبت به روش‌های مشابه برای از بین بردن موهای زائد عارضه‌های بسیار ناچیزی را به همراه دارد. عارضه‌های آن نیز در مدت کوتاهی از بین خواهد رفت
  2. این روش را می‌توان به عنوان بهترین و مؤثرترین روش‌های موجود برای از بین بردن موهای زائد در نظر داشت
  3. لیزر موهای زائد به هیچ عنوان نیازی به جراحی نخواهد داشت و پس از لیزر متقاضی می‌تواند به فعالیت‌های روزانه خود برسد
  4. بعد از اولین جلسه لیزر درمانی متقاضی می‌تواند اثرگذاری آن را مشاهده کند
  5. لیزر درمانی برای تمامی نقاط مختلف بدن قابل استفاده می‌باشد
  6. لازم به ذکر است این روش علاوه بر آن که می‌تواند موهای زائد را از بین ببرد، بلکه می‌تواند باعث روشن‌تر شدن و صاف شدن پوست شود.

عوارض لیزر موهای زائد

مانند تمامی روش‌های موجود، لیزر موهای زائد نیز دارای عارضه‌های مختص به خود می‌باشد. در صورتی که شما برای این روش درمانی به سراغ متخصصین این کار نروید با عارضه‌هایی اعم از سوختگی پوست و… مواجه خواهید شد. در نتیجه بهتر است لیزر درمانی توسط یک متخصص باتجربه انجام شود. لازم به ذکر است در صورتی که شما برای لیزر به سراغ متخصصین این حوزه بروید علاوه بر آن که با عارضه های نادر آن رو به رو نخواهید شد، بلکه عارضه های طبیعی این روش درمانی نیز به کمترین حد خود خواهند رسید. برخی از عارضه‌های نادر این روش می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • لکه‌ی پوستی
  • سوختگی
  • خارش
  • کبودی خفیف
  • کاهش و یا افزایش رنگ ‌دانه‌های پوست
  • بروز درد خفیف و یا بی حسی

این در حالی است که عارضه‌های طبیعی عبارت‌اند از:

  • تورم و قرمزی پوست
  • احساس گرما
  • پوسته پوسته شدن
  • خشکی پوست

نتیجه گیری:

لیزر موهای زائد یک روش زیبایی بسیار پرطرف‌دار به شمار می‌رود که پرتوی لیزر به صورت غیر مستقیم باعث از بین رفتن فولیکول‌های مو می‌شود. شما با هر نوع پوست و هر نوع رنگ مویی که هستید می‌توانید به سراغ استفاده از دستگاه‌های متنوع این روش درمانی بروید و برای همیشه با موهای زائد بدن خود خداحافظی کنید. برای انجام این روش بهتر است در مرحله اول به سراغ پیدا کردن بهترین کلینیک لیزر موهای زائد باشید.

سوالات متداول لیزر موهای زائد

میزان اثرگذاری لیزر موهای زائد؟

این روش تنها روشی است که می‌تواند موهای زائد را به صورت کامل حذف کند. در صورتی که متقاضی به صورت صحیح و با برنامه درمانی مناسب به سراغ لیزر موهای زائد برود، اثرات آن دائمی خواهند بود.

بهترین زمان لیزر موی زائد چه زمانی است؟

بهترین زمان برای لیزر موهای زائد فصل‌های سرد اعم از پاییز و زمستان خواهد بود. در این فصل‌ها به دلیل تابش کمتر خورشید لیزر درمانی برای متقاضی زیاد آزاردهنده نخواهد بود.

چرا لیزر درمانی نیاز به جلسات متعدد دارد؟

علت داشتن برنامه زمانی برای تعداد جلسات متنوع چرخه رشد مو در انسان‌ها می‌باشد. به زبان ساده‌تر هر تار مو دارای 3 مرحله تکمیلی رشد اعم از مرحله آناژن، مرحله کاتاژن و مرحله تلوژن می‌باشد. با داشتن جلسات متعدد و هدف قرار دادن این چرخه می‌توان از رشد مجدد موهای زائد جلوگیری کرد.

برای لیزر موهای زائد از چه دستگاه‌هایی استفاده می‌شود؟

به صورت کلی امروزه 3 موج متنوع برای از بین بردن موهای زائد در انواع پوست‌ها و رنگ‌ها به وجود آمده است که عبارت‌اند از طول موج الکساندرایت، طول موج دایود، طول موج ان دی یگ

مطالب مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *