بوتاکس در زمان پریودی و عوارض آن یکی از مواردی است که دارای اهمیت بسیار بالایی است. بوتاکس یکی از بهترین و کم تهاجمیترین روشها برای از بین بردن چین و چروک است. این کار از طریق فلج کردن اعصاب ناحیه مورد نظر انجام میشود و در زمان پریودی قابل انجام است. بسیاری از افراد اینگونه تصور میکنند که تزریق بوتاکس در زمان پریود ممکن است باعث ایجاد اختلال در چرخه قاعدگی و یا نتیجه بوتاکس شود.
اگر شما هم نگران عوارض بوتاکس در این زمان هستید تا انتهای این مقاله همراه باشید.

آیا امکان تزریق بوتاکس در زمان پریودی وجود دارد؟
یکی از پرتکرارترین پرسش افراد در رابطه با تزریق بوتاکس صورت در زمان پریودی است. در پاسخ به این پرسش نظر چند متخصص بررسی شد و این نتیجه دریافت شد که انجام بوتاکس در دوره قاعدگی دارای محدودیت خاصی نیست. در پروسه انجام بوتاکس، تعدیلکنندههای عصبی به اعصاب ناحیه مورد نظر مثل پیشانی، خط خنده، خط اخم و … تزریق میشود.
تزریق این نورومدولاتور یا تعدیلکنندههای عصبی در دوران پریودی تاثیری در نتیجه بوتاکس نخواهد داشت و تاخیری در بروز نتیجه آن ایجاد نخواهد کرد. کارایی این ماده تنها در راستای تضعیف عملکرد ماهیچه و فلج کردن آن است و تنها در ناحیه تزریق اثر خواهد کرد. به عبارتی بوتاکس تنها عملکرد عضلات آن ناحیه را به طور موقت متوقف میکند و تاثیری در کارکرد سایر اعضای بدن نخواهد داشت. در نتیجه هیچ ممانعتی برای تزریق بوتاکس در زمان پریودی وجود ندارد.
تزریق بوتاکس در زمان پریودی
بوتاکس یکی از بهترین گزینههای درمانی و زیبایی است که امروزه بسیار رایج است. حفظ جوانی و شادابی پوست در کنار فواید درمانی نظیر کاهش تعریق زیربغل، بهبود سردردهای میگرنی، رفع افتادگی پلک از کارکردها و فواید تزریق بوتاکس است. وجود برخی ابهامات در رابطه تزریق بوتاکس در زمان پریودی یکی از مواردی است که ممکن است بسیاری از افراد با آن مواجه شوند.
از نظر برخی از پزشکان بوتاکس در زمان پریودی در مواردی نتایج مطلوبی نیز دارد. به دلیل خونریزی صورت گرفته در دوران پریودی و خروج خون از بدن، احتمال خونریزی در زمان تزریق بوتاکس کاهش مییابد.
برای کاهش عوارض بوتاکس در این بازه زمانی بهتر است پیش از انجام این کار در رابطه با داروهای مصرفی و قطع یا ادامه آن با بهترین دکتر بوتاکس صورت در تهران مشورت کنید. همچنین بهتر است از مصرف خودسرانه انواع داروها برای کاهش درد و التهاب خودداری کنید و در این رابطه حتما دستورالعملهای پزشک خود را در نظر بگیرید. مصرف خودسرانه هر گونه ماده شیمیایی ممکن است موجب بروز اختلال در روند قاعدگی و نتیجه بوتاکس شود.
اثرات جانبی تزریق بوتاکس در زمان پریودی
ممکن است شما هم نگران اثرات جانبی تزریق بوتاکس در زمان پریودی باشید. این نگرانی از بابت ایجاد مشکلاتی در روند قاعدگی و یا تاثیر قاعدگی در نتایج بوتاکس است. طبق بررسیهای انجام شده بوتاکس و قاعدگی تاثیری بر یکدیگر ندارند. به عبارتی تزریق بوتاکس در روند قاعدگی هیچ اختلالی ایجاد نخواهد کرد. همچنین تزریق بوتاکس در زمان پریود در نتیجه تغییری ایجاد نخواهد کرد.
یکی از اثرات جانبی تزریق بوتاکس در این زمان که به ندرت اتفاق میافتد بروز کبودی در ناحیه تزریق بوتاکس است. احتمال بروز این عارضه حتی در زمان عادی هم وجود دارد. کبودی ناشی از تزریق بوتاکس موقت است و به مرور زمان با استفاده از کمپرس یخ از بین میرود.
برخی از افراد هم از درد بیشتر تزریق بوتاکس در این بازه زمانی میگویند. این اتفاق تنها برای عده محدودی رخ میدهد و قابل کنترل است. برای کاهش درد در ناحیه تزریق و کنترل آن میتوان از مسکنهای تجویز شده و کرمهای موضعی استفاده کرد.
تزریق بوتاکس در زمان پریودی در چه نواحی قابل انجام است؟
همانطور که تاکنون بررسی کردیم تزریق بوتاکس در زمان قاعدگی تاثیر خاصی در نتیجه نخواهد داشت. بوتاکس در زمان پریودی در نواحی مختلف قابل انجام است. امکان انجام بوتاکس در تمام نواحی صورت شامل پیشانی، زیر بغل، خط خنده، دور چشم، اطراف لب، گونه وجود دارد.
نکته پایانی در رابطه با تزریق بوتاکس در زمان پریودی:
بوتاکس یک ماده کم تهاجم است که با کاربرد درمانی و جوانسازی پوست در نواحی مختلف بدن قابل انجام است. تزریق بوتاکس در زمان پریودی یکی از عمده پرسشهایی است که در این رابطه مطرح میشود. تنها عارضه ی انجام بوتاکس در این زمان شامل افزایش حساسیت فرد نسبت به درد و افزایش جزئی احتمال کبودی است.
برای اطمینان از عدم تغییرات ناخواسته در زمان پریودی نسبت به واکنش بدن به تزریق بوتاکس بهتر است با یک پزشک متخصص و باتجربه مشورت کنید. انتخاب دقیق پزشک در داشتن نتیجه ایدهآل بدون عارضه بسیار مهم است. اگر میخواهید در زمان قاعدگی تزریق بوتاکس انجام دهید به شما پیشنهاد میکنیم که با یک پزشک متخصص و مجرب مشورت کنید.
سوالات متداول بوتاکس در زمان پریودی
بله. اگر باردار هستید باید از تزریق نوروتوکسینها و بوتاکس خودداری کنید.
هیچ دلیل علمی برای خطرناک بودن انجام بوتاکس در زمان پریود وجود ندارد و این کار کاملا ایمن و بیخطر است.
مصرف داروهایی نظیر ایبوپروفن برای تسکین و کاهش درد موجب رقیق شدن خون میشود و همین عامل احتمال بروز کبودی را تشدید میکند. بهتر است با پزشک خود در رابطه با داروهای مصرفی مشورت کنید. همچنین حساسیت پوستی در زمان پریود از عوامل ایجاد عوارضی نظیر سرخی و کبودی است.
تغییرات هورمونی بروز یافته در بدن در زمان پریودی ممکن است فرد را در برابر درد بوتاکس حساستر کند. توجه داشته باشید که این تغییرات هورمونی تاخیری در بروز نتیجه بوتاکس ایجاد نخواهد کرد.